Belog ini adalah dari idea penulis sendiri dan kalau ada plagiat tu maka penulis akan kreditkan kepada tuan empunya. oh ya, untuk bacaan umum, cuma kekadang ada diselitkan kelucahan yang kadarnya tidak berapa melampau. oh ya, sila hubungi saya di sini; alizainalabidin77@yahoo.com

Monday, November 22, 2010

oh, tak sangka

aku baru lepas join satu group ni.
oh.. sangat tak sangka.
aku ingat aku je yang benci beliau.

kesian pulak kat dia. good new, aku tak perlu risau untuk disaman.

pffhh...



2 comments:

5H1d4 said...

owh....tak suker dr romzey rupanyer..keangkuhan dia telah membawa padah...huhuhu

pink guava said...

tau tak pe shidah.. angkuh sangat dia tu.. bajet bagus.. hahaha