Belog ini adalah dari idea penulis sendiri dan kalau ada plagiat tu maka penulis akan kreditkan kepada tuan empunya. oh ya, untuk bacaan umum, cuma kekadang ada diselitkan kelucahan yang kadarnya tidak berapa melampau. oh ya, sila hubungi saya di sini; alizainalabidin77@yahoo.com

Friday, December 17, 2010

hey, blog aku ni blog lucah ke?

click untuk tumbesaran. terjengah jengah pon tak best gak
kau layan gambar kat atas tu dulu. then kau try pikir. kau rasa blog aku lucah sangat ke? kejadah apa entah orang nak search pasal dara dan gay ni?

oh ya. blog aku memang tak da orang bukak sangat. sebab tu kau nampak yang paling ramai pun 2 orang je. but hey, i tell you what, sebelum ni aku bukak untuk kata carian kat nuffnang ni tak pernah ada pun graph-graph ni semua. but then, bila aku buat entry pasal gay ni ada pulak orang google kan? nampak sangat orang malaysia ni memang dirty minded.

kalau aku buat blog tulis pasal lucah-lucah mesti ramai follow kan? wahh... idea bagus ni. banyak la nuffnang aku masyuk nanti.

*thinking

2 comments:

5H1d4 said...

ali dah tgk video seorg melayu yg mengaku dia gay???? very annoying...

http://beautifulnara.com/videopengakuan-berani-mati-azwan-ismail-saya-gay/

pink guava said...

dah tegok dah... yg tak boleh tahan tu dia cakap, "semoga saya menjadi gay yg tabah".. oh tidak.. hahahah