Belog ini adalah dari idea penulis sendiri dan kalau ada plagiat tu maka penulis akan kreditkan kepada tuan empunya. oh ya, untuk bacaan umum, cuma kekadang ada diselitkan kelucahan yang kadarnya tidak berapa melampau. oh ya, sila hubungi saya di sini; alizainalabidin77@yahoo.com

Wednesday, December 15, 2010

Mek Donal

kenapa semua blog cerita pasal gay ni? aku tak paham.


pening kepala mungkin.
kat sini aku nak bagitahu, kalau tengok dalam oxford dictionary, gay=happy.


oh ya, cuba lakukan experiment ini bila kau pergi ke mc donald.



"bagi saya gay meal satu"





dan jangan lupa mintak 'free toy'


2 comments:

Hanis Azla said...

gitu pulak dah.. he..he..

pink guava said...

hahaha... gitu la hanis.. logik kan?? hihi