Belog ini adalah dari idea penulis sendiri dan kalau ada plagiat tu maka penulis akan kreditkan kepada tuan empunya. oh ya, untuk bacaan umum, cuma kekadang ada diselitkan kelucahan yang kadarnya tidak berapa melampau. oh ya, sila hubungi saya di sini; alizainalabidin77@yahoo.com

Sunday, December 19, 2010

kontest blog terkemas

kontes blog terskema?

eh, bukan lah, nama dia kontest blog terkemas.. HUA HUA HUA. akhirnya aku telah berjaya memenangi menjoin satu kontest selepas kontest sepek itam tu aku terpaksa lupakan disebabkan masalah teknikal.

dah dah.

kita layan banner contest ni dulu



cantik tak banner dia? cantikkan? belog tuan punya banner ni lagi cantik. jom kita usha blog dia dulu. click sini eh.

ha, kalau nak tau lebih lanjut lagi pasal kontes ni tanya la kat tuan punya blog tu. belog dia memang cantik tertarik kau memang the boom la. malah belog beliau sangat berkualiti dan terunggul gitu. *wah bodek

maka dengan ini saya nak tag belog yang tak kemas je. supaya saya boleh menang dengan jayanya. mereka ialah... HAHAHAHA
1) ain nabila
2) jonor lara
3) dan irine nadia martelor

yes... dengan mempertaruhkan ketiga-ketiga blog tersebut maka senang la aku nak menang. HUA HUA HUA...

2 comments:

aien said...

hahaha.asal nama aku atas lak ni???blog aku kemas tau

pink guava said...

hahaha... blog kau memang kemas ain.. jom lah join kontes ni ha.. hihi