Belog ini adalah dari idea penulis sendiri dan kalau ada plagiat tu maka penulis akan kreditkan kepada tuan empunya. oh ya, untuk bacaan umum, cuma kekadang ada diselitkan kelucahan yang kadarnya tidak berapa melampau. oh ya, sila hubungi saya di sini; alizainalabidin77@yahoo.com

Saturday, July 17, 2010

faradila sudah tua [edisi panjang sdikit]

aku sbnarnye malas nk tulis pasal dia ni.tp sebab telah diugut 5 minit yg lalu, terus aku taip entri ini.dan dila, kalau kau nk tau, aku terpaksa skip semua kerja2 aku semata mata mau menaip entri ini.dan kalau kau xpuas ati jugak, kau taip lah sendiri. HA HA HA..camne aku nak mula ek?aku pn xtau.xtau la ape yg istimewa sgt pasal wanita besi ini.tp xpe.selepas dikorek2 rahsia drpd teman2 rapat, dan selepas aku siasat info dia kat fesbuk, twitter, myspace dan tidak ketinggal 'the journey of life' dia tu.aku rasa aku tau nk tulis pasal apa.haa, kau nk aku tulis pnjang2 kan dila?amekaw, aku kutuk and umpat kau panjang2.HAHAHAHA.

since ari ni birthday kau aku nk wish la kt kau happy birthday, aku rase dh lebih 5 kali jugak la aku wish kat kau dlm hari ini.tu menunjuk yg aku ni betapa caringnye kat kau.walau aku sdikit kecil hati sbb xdpt nk baling tepung+telor kt kau, tp xpe, since aku xdpt nk baling2 tepung+telor tu kat kau, aku akan kutuk kau kaw2 pnye.HAHAHAHAHAHA.aku pedulik ape, aku pnye blog, lantak la aku nk tulis ape pon. KEH KEH KEH..tp xpe dila, aku akan selitkan jugak sedikit kebaikan kau.itu pn kalau ada la. KEH KEH KEH.

ouh ya, sblum tu aku nk ucapkan bebyk terima kasih kt kau sbb buatkn entry khas untuk aku smpena besday aku bulan lepas.ni kira balas budi la ni.

kalau korang nk tau dila ni seorang yg sgtlah tamak.itu sudah terbukti, aku dh buat entri td, dia mahu yg pnjang2 pulak.apa orang melayu ckp tu?haa,, beri chiken wings mau drumstick pula.HAHAHA..tp xpe dila, since aku hormat kt kau sbg kakak aku, aku buat la jugak sbb nk puaskan hati kau.yela, budak2 kecik kena la hormat yg lebih dewasa.lgpn, hati org tua ni kne la jaga, takut terguris pula hati kecil dia.HAHAHA.

ouh ya, kalau korang perasan, awal2 td aku ada mention pasal dia ni wanita besi.korang nk tau sbb ape aku ckp dia ni wanita besi.dun get me wrong, dia tidak pernah masuk pertandingan angkat berat.jaguh bina badan jauh skali.aku gelar dia wanita besi sbb, hati dia yg keras dan kental itu.dia ni tegas dan garang orgnya.buktinya, dia pernah tumbuk dinding sbb tidak puas hati pasal sesuatu insiden.uish, korang pn pasti terkejut kan?aku pn xsgka dia bole tumbuk dinding cm tumbuk sambal belacan je.smpai berdarah jugak la tgn dia tu.tu lah pasal aku panggil dia wanita besi.kalau sape2 perlukan body guard, contact aje dia.KEH KEH KEH.

dan kalau korang nak tau jugak, dila ni seorang yg bertanggungjawab orangnye [aku jamin kau bangga gler, xsgka aku tulis ni].ia sudah terbukti yg beliau ni sgt la caring kt adik2 dia tu.pae, su, zuren, and zati.aku bkn adik kau ye dila.aku ni 'bapak' kau.HAHAHA.dia ni sgt la caring kt adik2 dia yg berempat itu.smpaikan dia tolong carik umah sewa, tolong masak kat umah.dan mengikut sumber yg NAK JAGA HATI DIA ckp, dia msk sedap jugak.xtau la sdap ke tidak.yelah, sumber aku ni just nk jage hati dia je. KEH KEH KEH.ouh, aku tertinggal sesuatu rupanya, dia pnye la caring, smpai kan adik2 dia nk kuar mlm pn xboleh.tp aku tau kau buat cmtu sbb kau sygkn mereka.

ouh ya, lupe pulak.walau korang tgk dia ni cm sombong dan sukar didekati, tp sebenarnye dia ni sgt ramah orgnye.buktinya, ada la sorang mamat ni sudah jatuh hati sama di.HAHAHA.aku pn xsgka cmne la laki ni [dh jd balak dia pn] boleh minat kat dia.aku xknal pn balak dia ni, tp aku yakin kalau dorang kawen nt, kalau x kne taekwando laki dia tu, paling kurang kena muay thai.HAHAHA.aku pn xtau cmnelah balak ni boleh tangkap cintan sama wanita besi ini.tp sudah jodoh kan, mau buat mcm mana lagi.smoga kau bhagia la dgn dia tu ye.dan satu lg dila, jgn la gaduh2 lg ngn dia ye.kalau dia bt kau marah, kau bg je sebijik kat muka dia.HAHAHA.ouh ya, aku xpuas ati kat balak kau tu sbb dia x approve fren request aku.aku rase ni bole jadi alasan kau nak bg sebijik kat dia.KAH KAH KAH KAH.

aku pn xtau nk tulis ape lg.pendek kata kau ni seorang yg baik hati, penyayang dan independent. aku update blog aku ni gune phone je.penat nk taip byk2.sorila coz xdpt nk upload pic2 kau.dan sori jugak kalau kau terasa dgn entri aku ni.walau aku byk kutuk2 kau, tp aku syg kau tau.remember that.ok, lah, jari aku dh kebas2 ni.malas dh nk taip byk2.kalau kau xsuke pedulik ape aku.. :p

3 comments:

fara adila said...

thanks dude...sangat2 terharu..mahu guling2..kihkihkih...kalau boleh panjang r lagi..aku juga mahu demand macam kamu...=)

ALI ZAINAL said...

Ceh. Byk cikadak hang. Hang igt aku keja jd jurutaip ka? Haish

♥CR fara adila♥ said...

hahahha...bukan selalu pun...